1. La millor amiga, la crema hidratant: És molt important que mantinguem la nostra pell, sobretot la part de la cara, ben hidratada i nodrida. Per tant, no podem combatre l’hivern sense una bona crema indicada pel nostre tipus pell, com per exemple la crema Ureadin per a pells seques i amb tendència a la deshidratació de la marca Isdin. Aquest tipus de cremes t’aportaran molta hidratació, confort, suavitat i elasticitat. 

  2. Rituals tèrmics de relaxació: Encara que ens sembli que les dutxes calentes són molt agradables, sobretot a les èpoques de més fred, no són gaire aconsellables. L’escalfor deshidrata la pell i fa l’efecte contrari que busquem. Si no et veus capaç de dutxar-te amb aigua tèbia, t’aconsellem que provis la dutxa escocesa, que alterna l’aigua calenta amb la freda. D’aquesta manera no només mantenint la pell hidratada, sinó que activem la nostra circulació i tonifiquem els músculs.

  3. Les mascaretes, una rutina que et canviarà la vida: Si et crees una rutina de neteja i hidratació de la pell, aconseguiràs mantenir una pell molt ben cuidada. Com? Doncs molt fàcil! Existeixen tota classe de mascaretes per la cara que són molt regeneradores, sent recomanable posar-te-les un cop a la setmana després d’una bona exfoliació, és a dir, una neteja profunda.

  4. L’aigua, la recepta de la pell jove: Sabem que quan fa més fred, ens costa molt més beure aigua i sovint oblidem que aquesta és la clau de tot. És per això que, durant les èpoques hivernals, una bona sopa o infusió pot ser la solució per mantenir el cos sa i la pell jove.

  5. Una bona dieta i els nutrients: Les fruites, verdures i fruits secs de temporada són ideals per donar-te els nutrients que la teva pell necessita, pomes, mandarines, taronges, kiwis, etc.

  6. Les mans i els llavis, també essencials: Molt sovint i juntament amb la pell, els llavis i les mans queden molt danyats, pelant-se i formant-se petits talls. Portar un protector labial a sobre o una crema de mans pot ser la solució perfecta en moments de molt fred, vent o canvis bruscos de temperatura.

  7. Regala’t cinc minuts per cuidar-te: Sobretot a la nit, pots posar-te una mica d’oli de rosa mosqueta, que t’ajudarà en la protecció de la pell i en la prevenció de taques o arrugues. Et recomanem fins i tot barrejar unes gotes d’aquest oli pur amb la teva crema de nit com la de la marca Sensilis, de manera que se’t farà molt més fàcil d’aplicar i estaràs hidratant la cara a la vegada que la protegeixes. 

 

Doncs ja ho has vist! La hidratació constant de la pell, així com de les mans i els llavis, pot fer desaparèixer les molèsties de cutis que pateixes durant l’hivern, al mateix temps que et cuides a tu, mantenint-te jove i fresca! 

 

HORARI 12 hores:

DILLUNS a DIVENDRES:

8.30  a 20.30 h.

DISSABTES

Matí de 9:00 a 13:30 h.           
Tarda de 16:30 a 20:00 h. (estiu de 17:00 a 20:30 h.)

PARAFARMACIA SIP SL / © Tots els drets reservats

info@parafarmaciasip.com