Trobar la causa de la pèrdua de cabell

 

En primer lloc, cal entendre per què perdem el cabell ja que hi ha causes genètiques i altres estacionals o relacionades amb les hormones, l'estrès, etc. De vegades el pèl cau perquè es renova, i de vegades cau perquè els fol·licles es fan petits fins crear la calvície

 

La bona notícia és que el cabell, de la mateixa manera que les ungles i la pell, es troben en constant renovació i el seu metabolisme està molt lligada als dèficits nutricionals. Per això a la nostra farmàcia et presentem productes com xampús estimulants i regeneradors del creixement, locions i complexos vitamínics especials per a enfortir la cabellera.

 

Complexos vitamínics per actuar des de dins

 

Pilexil Ampolles anticaiguda és un tractament que actua contra els factors que intervenen en la pèrdua de cabells gràcies a la seva fórmula innovadora. Tracten la caiguda de manera directa i ajuden a recuperar la densitat de cabells amb l'ús. Estan recomanades per a aquelles persones que tinguin una caiguda puntual i excessiva de pèl.

 

Per a ús diari, hi ha xampús com Lambdapil d’Isdin, però si prefereixes un bon pack de vitamines per actuar des de dins trobaràs les càpsules Lamdapil, un complement alimentari per a la caiguda i manteniment del cabell. Ajuda a mantenir el bon estat des cabells gràcies a la L-cistina (aminoàcid que forma part de l'estructura de cabells), Taurina, Silici, Zinc i Biotina.

 

Una altra opció amb Biotina i àcids grassos essencials és Cabelcaps càpsules, un complement alimentari a base de L-Cistina, Biotina i zinc.

 

I no oblidis que la majoria dels casos la caiguda estacional està relacionada amb l'estrès i la mala alimentació així que toca cuidar-se: menjar bé, descansar, i adoptar bons hàbits per disminuir l'estrès i l'ansietat perquè els complements siguin realment efectius i comencis a alimentar el teu cabell des dins aquesta tardor. Consulta'ns i t’ajudarem!

 

HORARI 12 hores:

DILLUNS a DIVENDRES:

8.30  a 20.30 h.

DISSABTES

Matí de 9:00 a 13:30 h.           
Tarda de 16:30 a 20:00 h. (estiu de 17:00 a 20:30 h.)

PARAFARMACIA SIP SL / © Tots els drets reservats

info@parafarmaciasip.com