Aquesta temporada arrenquem amb nous projectes per estar més a prop teu que mai. Ens  fa molta il·lusió presentar-vos el llançament del nou Blog de la farmàcia Myriam Palafolls, en el que anirem treballant a partir d’ara per a compartir informació valuosa i d’interès per a vosaltres en relació a la salut, i tot allò que us pot ajudar a incorporar hàbits saludables i a millorar el vostre dia a dia.

 En aquest Blog parlarem sobre nutrició, benestar, dietètica, temes relacionats amb la cura de la pell, al·lèrgies, el més nou en medicament i tractaments, i en definitiva, parlarem de tot el que ens preocupa i de tot el que cal saber per cuidar-nos a vosaltres mateixos, i a la vostra família, des dels més petits fins als més grans i gaudir d’una vida saludable malgrat la situació incerta que estem vivint.

En aquesta nova estació que comença, ja sabeu que estem al vostre costat i molt pendents d’ajudar-vos amb la tornada a l’escola, la prevenció dels refredats i grips i el suport necessari per afrontar la tardor amb bona salut i energia.

 Desitgem que sigui del vostre interès i us convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de totes les novetats.

HORARI 12 hores:

DILLUNS a DIVENDRES:

8.30  a 20.30 h.

DISSABTES

Matí de 9:00 a 13:30 h.           
Tarda de 16:30 a 20:00 h. (estiu de 17:00 a 20:30 h.)

PARAFARMACIA SIP SL / © Tots els drets reservats

info@parafarmaciasip.com