Durant l’estació més freda de l’any, la nostra pell pateix pel vent, el fred i l’aire sec que la perjudiquen i sovint irriten. Si sents que durant les èpoques hivernals la teva pell es reseca i el teu cutis ho nota, aquest post és per a tu! Et donarem 10 consells de com cuidar la teva pell durant l’hivern, mantenint-la hidratada i evitant així qualsevol possible molèstia. 

Diferents estudis assenyalen que a la societat cada vegada hi ha més gent que practica algun esport o algun tipus d’activitat física. No és sorprenent, tenint en compte l’importantíssim paper que tenen aquestes activitats en la salut: control del pes, alentiment de l’envelliment, millora de la funció cardiorespiratòria, reducció de l’estrès, augment de la qualitat del son, etc. Però, sabeu que també té un impacte en el sistema immunitari?

Si formas parte de nuestra comunidad en redes sociales, ya sabrás que la limpieza, la hidratación y la protección, son los tres gestos principales de cualquier rutina.  Lo que ahora os proponemos es ir un paso más allá. Una rutina de belleza personalizada que se adapte por completo a las tu necesidades y tipo de piel. De esta manera, conseguiremos también unos resultados completamente a medida.

 

Aquesta temporada arrenquem amb nous projectes per estar més a prop teu que mai. Ens  fa molta il·lusió presentar-vos el llançament del nou Blog de la farmàcia Myriam Palafolls, en el que anirem treballant a partir d’ara per a compartir informació valuosa i d’interès per a vosaltres en relació a la salut, i tot allò que us pot ajudar a incorporar hàbits saludables i a millorar el vostre dia a dia.

 Sobre els tractaments de la pèrdua de cabells s'han escrit molts mites i veritats i acostuma a haver-hi una confusió general. Perdre els cabells, i sobretot quedar-se calb, no deixa a ningú indiferent i ha estat una preocupació des de l'inici dels temps ja que els cabells són un símbol de joventut i força.

HORARI 12 hores:

DILLUNS a DIVENDRES:

8.30  a 20.30 h.

DISSABTES

Matí de 9:00 a 13:30 h.           
Tarda de 16:30 a 20:00 h. (estiu de 17:00 a 20:30 h.)

PARAFARMACIA SIP SL / © Tots els drets reservats

info@parafarmaciasip.com