Si formas parte de nuestra comunidad en redes sociales, ya sabrás que la limpieza, la hidratación y la protección, son los tres gestos principales de cualquier rutina.  Lo que ahora os proponemos es ir un paso más allá. Una rutina de belleza personalizada que se adapte por completo a las tu necesidades y tipo de piel. De esta manera, conseguiremos también unos resultados completamente a medida.

 

Aquesta temporada arrenquem amb nous projectes per estar més a prop teu que mai. Ens  fa molta il·lusió presentar-vos el llançament del nou Blog de la farmàcia Myriam Palafolls, en el que anirem treballant a partir d’ara per a compartir informació valuosa i d’interès per a vosaltres en relació a la salut, i tot allò que us pot ajudar a incorporar hàbits saludables i a millorar el vostre dia a dia.

 Sobre els tractaments de la pèrdua de cabells s'han escrit molts mites i veritats i acostuma a haver-hi una confusió general. Perdre els cabells, i sobretot quedar-se calb, no deixa a ningú indiferent i ha estat una preocupació des de l'inici dels temps ja que els cabells són un símbol de joventut i força.

HORARI 12 hores:

DILLUNS a DIVENDRES:

8.30  a 20.30 h.

DISSABTES

Matí de 9:00 a 13:30 h.           
Tarda de 16:30 a 20:00 h. (estiu de 17:00 a 20:30 h.)

PARAFARMACIA SIP SL / © Tots els drets reservats

info@parafarmaciasip.com